Spreker Gezondheid Niek van den Adel - Keynote spreker leiderschap, klantgerichtheid, verandering, inspiratie, zorg

Niek, Spreker Verandering: “De enige constante die wij gaan hebben is verandering.”

Spreker veerkracht: Omgaan met verandering

“Reorganisatie, nieuwe technologie, nieuwe medewerkers, werkdruk en zo kan ik nog wel even doorgaan. Feit is dat de wereld om ons heen verandert. En snel ook!” En dat is helemaal niet erg. Niek vertelt in een bevlogen betoog hoe op 28 jarige leeftijd alles veranderde. Hoe geef je vorm aan een nieuwe werkelijkheid waarin alles, maar dan ook álles anders is.

“Ik weet nog dat ik boos was, verdrietig was, mij afzette tegen alles en iedereen en alles bij het oude wilde houden”. Die strategie bracht mij echter niet zo veel. Enkel meer boosheid en verdriet. Maar waarom is het mij en vele anderen dan wel gelukt? Waarom fietsen sommige mensen en sommige organisaties door verandering heen alsof het niets is?
Niek deelt zijn 5 succesfactoren, zodat jij er morgen direct mee aan de slag kan. Het maakt namelijk niet uit of het een verandering op je werk is, of het koffiezetapparaat wordt verplaatst, je werkplek of je werkinhoud. Veerkracht, het meebewegen met verandering is een spier die je kan trainen.

zie de video onderaan voor een combi lezing met Richard de Hoop

Stel je eens voor. Alle verandering omarm je, omdat je weet dat het je plezier oplevert. Elke tegenslag verander je in een kans, weerstand ken je niet meer, want je snapt dat het niet het bedrijf, niet de verandering is die jouw geluk bepaalt. Nee, dat ben jezelf!

Het is niet de verandering die jouw geluk bepaalt, maar jij zelf

Niek adviseert als motivatie- en inspiratiespreker al meer dan 15 jaar het Nederlandse zakenleven bij leiderschapsvraagstukken en op het gebied van verandermanagement. Hij begeleidt leiderschapsprogramma’s en coacht topondernemers en bestuurders. Ook (meer) leren over het nieuwe leiderschap en Niek als (gast) spreker leiderschap inhuren? Neem vooral contact op.

Op zoek naar een inspirerend spreker, maar over andere thema’s?

Naast spreker verandering staat Niek ook graag op het podium als spreker leiderschap, klantgerichtheid, inspiratie en zorg.

Benieuwd naar Keynote spreker Niek van den Adel?

Op een dag realiseert Niek zich dat hij een vak heeft gekozen waarbij hij de hele dag met mensen werkt, maar tijdens al zijn opleidingen nooit echt iets over de mens heeft geleerd. Dit besluit hij in te halen. Hij verdiept zich in NLP en psychologie, en bezoekt iedere goeroe en alles wat maar met persoonlijk ontwikkeling te maken heeft. Lees hier verder over Niek’s persoonlijke verhaal.

Veerkracht en wendbaarheid samen met Richard de Hoop

IK BEN ER TROTS OP SAMEN TE WERKEN MET O.A.

NIEK VAN DEN ADEL

Keynote spreker /bestsellerauteur

1261 ZZ Blaricum
info@niekvandenadel.nl
www.niekvandenadel.nl
+31 (0) 85 004 3074

Leuk! Ik spreek je snel.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us