Skip to main content
Spreker veerkracht Niek van den Adel

Reviews Niek van den Adel Mr. Feather Force

Op deze pagina verzamelen we ervaringen van mensen die Spreker Niek van den Adel op het podium gezien hebben. Dit zijn reviews via Google, maar ook die wij rechtstreeks ontvangen.

Laat ook een review achter van Google, daar maak je Niek heel blij mee.

Bekijk reviews

Reviews over Mr. Featherforce
Spreker Niek van den Adel

Jannie Riteco

Jannie Riteco

Zorggroep Almere

Ik heb veel respect voor de wijze waarop Niek in het leven staat, tegenslagen trotseert en ons leert hoe wij te gast kunnen zijn in het leven van onze medemens (cliënt, patiënt, revalidant). Geluk zit niet in de benen en ook niet in het hoofd. Geluk zit in hart en ziel en dat draag jij prachtig mooi uit. En over gastvrijheid in de zorg valt nog iedere dag te leren dus werk genoeg voor jou!

Edwin Veenstra

Edwin Veenstra

Albert Heijn (Ahold)

Op donderdag 29 september hebben we Niek ontvangen als spreker op het hoofdkantoor te Zaandam. De inhoud van zijn verhaal evenals de manier van vertellen maakt het dat je ademloos blijft luisteren en de wereld om je heen eventjes helemaal vergeet. Enige mate van zelfreflectie tijdens en na zijn relaas is onafwendbaar. Boeiend, inspirerend en dik de moeite waard! Zijn verhaal zal ongetwijfeld de tongen losmaken en stof tot nadenken geven. Een dikke pluim voor Niek van den Adel!

spreker niek van den adel veerkracht

Humberto Tan

Presentator

Crash heb ik in één adem uitgelezen, het is werkelijk een speciaal boek. Een boek met een traan en een lach. Een prachtig, eerlijk, ontroerend en inspirerend verhaal dat ik lang zal blijven herinneren

Robert Wondaal

Robert Wondaal

Robidus

Tijdens ons kennisfestival heeft Niek ons meegenomen in het concept mentale veerkracht en hoe dit te ontwikkelen is. Zijn key-note heeft een mooie mix van inhoud, humor en emotie door zijn persoonlijke verhaal. Een absolute aanrader voor iedere organisatie die aan de mentale veerkracht van haar medewerkers moet werken.

Roland Ekkelenkamp

Roland Ekkelenkamp

Algemeen directeur bij Onze Huisartsen B.V.

Onze Niek (en Joep) heeft een zaal vol zorgverleners helemaal op plek 1 gezet. Nu een dag later spreekt iedereen er nog over en Niek: vandaag nam iedereen hier pauze... Dank voor je authentieke presentatie en levenslessen doorspekt met droge humor.

Eric Barratt Jones

Eric Barratt - Jones

ABN-AMRO

Niek heeft met zijn persoonlijke verhaal impact gemaakt. Hij laat de kracht van kwetsbaarheid zien en maakt je bewust van je cirkel van invloed op veranderingen. Dank 🙏 Niek voor jouw waardevolle bijdragen op ons landelijke kickoff event!

Ingrid ten Hove

Ingrid ten Hove

Zorgspectrum Het Zand

Hoe blijf je vitaal in een druk beroep? Deze vraag stond centraal tijdens onze Inspiratiedagen van Zorgspectrum Het Zand. Gastspreker Niek gaf ons mooie inzichten in dit thema. Vanuit zijn persoonlijke ervaring en met veel passie en humor nam hij moeiteloos het publiek mee. Het mooiste effect? Dat collega’s het stuur van hun eigen leven weer in handen nemen..met een glimlach!

angela schijf review speker niek van den adel

Angela Schijf

Actrice

Sinds ik Niek heb horen spreken ben ik ervan overtuigd dat ik een stukje levenslust en veerkracht van hem heb gekregen. Hij ontroert en verbindt. Op meesterlijke (en grappige!) wijze neemt hij moeiteloos een grote groep mensen meteen mee naar de kern van het bestaan. Zijn verhaal is uniek, maar gaat tegelijkertijd over ons allemaal.

Lara Leenhouts Regnault

Lara Leenhouts-Regnault

Manager Cosentino City Amsterdam

Niek is 1 in a million! I have had the pleasure of experiencing Niek in a large session (several 100 attendees) and more recently an intimate session with 10 attendees. In both cases he manages to capture the audience’s attention in a refined and respectful manner. With his positive outlook on life he manages to whoo his crowd and elevate their spirits. I have a lot of respect for how Niek has overcome adversity and has given it a positive twist. I trust our paths shall cross again.

Uwe Reimer

Uwe Reimer

Director Sales bij Hoshizaki Europe B.V.

Dear Niek, what a great inspiration presentation during our kick - off meeting in Amsterdam. 4 years ago I followed the first time your inspiring presentation. However yesterday you showed that you still grow. All our colleagues talked about during the breaks. Great to see you get our people moved to think about their own situation and motivate them to look from different points of view.
Thank you so much Niek.
Our next kickoff meeting will come for sure.
Thanks again
Cheers and please keep good care. People need you

Annemarie van Neck

Annemarie van Neck

CEO Coloplast UK

Niek is in staat zijn unieke ervaring relevant te maken voor iedereen, persoonlijk en professioneel. Hij daagt zijn publiek uit na te denken over wat echt belangrijk is in het leven – en daar ook echt iets mee te doen! Hij raakt je, en zijn verhaal blijft bij je. Niek heeft de teams van Coloplast Nederland en UK op scherp gezet en uitgedaagd – en we blijven bij hem terugkomen voor meer.

Peter Langenbach

Peter Langenbach

Maasstad Ziekenhuis

Niek heeft ons Maasstad Ziekenhuis van een andere kant bekeken en geholpen om nog veel beter het perspectief van de klant te begrijpen. Dat deed hij samen met zijn hond Joep op een voortreffelijke wijze. Elke dag gebruiken we zijn aanbevelingen op bijvoorbeeld het gebied van gastgerichtheid.

Reviews via Google over
spreker Niek van den Adel

5,0 103 reBekijks

 • Avatar M. M. ★★★★★ 3 maanden geleden
  Ik volg Niek al jaren op social media. Heb zijn boek gelezen en één keer het voorrecht gehad om hem te horen spreken en na afloop te ontmoeten. Hij is voor mij een voorbeeld in mijn werkende leven en privé. Zijn veerkracht is enorm, zijn … More levenslust en fantastische glimlach zijn inspirerend. Daarnaast is hij ook eerlijk over de moeilijke momenten en gedachtes. Geen opgepoetste en gefilterde social media man maar een goudeerlijke, warme persoonlijkheid. Als ik even in de put zit, geeft hij mij kracht met wat hij zegt en schrijft. Als je op zoek bent naar iemand die echt iets brengt op het gebied van zingeving en veerkracht dan zou ik hem zeker aanraden. Zijn speeches zijn branche-overstijgend, voor iedereen interessant dus als het binnen de mogelijkheden past, zou ik iedereen aanraden hem te boeken.
 • Avatar Barbara Marechal ★★★★★ 3 maanden geleden
  Het is al een poosje geleden dat ik Niek live mocht zien. Het was bij een bijeenkomst over de zorg. Niek zijn verhaal en zijn performance maakte grote indruk. Nog steeds gebruik ik delen van zijn verhaal in mijn werk. Hoe hij hoorde dat … More er over hem en een mede patiënt gesproken werd achter een gordijntje, Niek vertelde wat dat met hem deed .
  Ik vond en vind Niek een topper!
 • Avatar Pieter Blonk ★★★★★ 3 maanden geleden
  Als er één persoon is die ik zonder aarzeling zou aanbevelen als een ware bron van inspiratie, dan is het Niek van den Adel wel. Met zijn buitengewone veerkracht, doorzettingsvermogen en unieke gevoel voor humor heeft hij een onuitwisbare … More indruk op mij gemaakt. Niek is niet zomaar iemand die je voorbij ziet komen; hij is een levend voorbeeld van hoe je tegenslagen kunt overwinnen en het leven met een glimlach kunt omarmen.
  Wat Niek zo bijzonder maakt, is zijn vermogen om zijn eigen worstelingen en uitdagingen met zelfspot te benaderen. Hij gebruikt zijn persoonlijke ervaringen als brandstof om anderen te inspireren en aan te moedigen.
  Niek brengt een oprechte boodschap Niek over. Hij laat zien dat het leven niet altijd gemakkelijk is, maar dat je altijd kunt kiezen hoe je ermee omgaat. Hij heeft tegenslagen ervaren die velen van ons zouden breken, maar hij is er sterker uitgekomen dan ooit tevoren. Door zijn verhalen deelt hij niet alleen zijn persoonlijke groei, maar biedt hij ook waardevolle inzichten over veerkracht, doorzettingsvermogen en het belang van positief denken.
  Niek is een krachtig voorbeeld van veerkracht, doorzettingsvermogen en optimisme. Zijn vermogen om zijn persoonlijke worstelingen te overwinnen en anderen te inspireren vind ik persoonlijk werkelijk bewonderenswaardig. Als je op zoek bent naar een motiverende en vermakelijke ervaring, dan raad ik je ten zeerste aan om Niek van den Adel te volgen en naar zijn verhalen te luisteren. Het zal je hart verwarmen en je geest versterken.
 • Avatar Linda Marquez Cisneros ★★★★★ 4 months ago
  Ik heb je horen spreken op het NVLO congres en vond je verhaal prachtig, het raakt, emotioneert en inspireert. Zeker doorgaan en hopelijk kunnen we je ook eens boeken voor het LVO congres voor operatieassistenten
  Hartelijke groet,
  Linda
  … More Marquez Cisneros
 • Avatar de wijnjuf ★★★★★ 4 months ago
  Niek is een echte storyteller! Met zijn oprechte authentieke verhaal weet hij zijn publiek te boeien. Een serieuze boodschap brengen in een jas van humor met stof tot nadenken!
  Brenda de Zwaan
 • Avatar Monique Peters ★★★★★ 4 maanden geleden
  Een paar jaar geleden was Niek bij ons in het bedrijf te gast en sprak. Het was een ongelooflijk inspirerende ochtend. Ik was erg onder de indruk van de kracht die hij uitstraalde ik heb daarna zijn boek gekocht en zelfs meerdere mensen … More om mij heen het cadeau gegeven. Tot op de dag van vandaag. Gebruik ik nog zijn tools die hij gaf. We hebben het er nog vaak over in ons bedrijf.
 • Avatar Ingrid Eikelboom ★★★★★ 4 months ago
  Paar jaar geleden Deed je een lezing in Utrecht en heb ik met kerst jouw boek gevraagd Want ik vond deze lezing zo goed en was heel benieuwd wat je in je boek had geschreven En ik werk ook in de zorg En vraag nu automatisch aan clienten … More en collega's hoe het met hun gaat enz Hierdoor heb je de leukste gespreken En een keer vroeg ook een client Jij vraag altijd of ik lekker geslapen heb en hoe heb jij geslapen Dat ik even verbouwereerd was dat dit ook kon gebeuren Was ik niet gewend Maar heel leuke ervaring Ik wil jouw daarvoor bedanken en ga door met wat je nu doe
 • Avatar Mark van der Velde ★★★★★ 4 maanden geleden
  Beste Niek,
  Je bent voor mij een grote bron van inspiratie. Ik heb je zien optreden in de Flint in Amersfoort ongeveer een half jaar geleden. Wat een kracht, kwetsbaarheid en humor. Ik heb je boek Crash gelezen en "gebruik" je
  … More in mijn dagelijks leven en als voorbeeld voor mijn werk met jongeren, meestal indirect en vanuit mijn hart. Ik heb veel bewondering voor hoe jij je staande houdt....
 • Avatar Joyce de Ruiter ★★★★★ 4 months ago
  Recht vanuit zijn hart het hart van zijn publiek in. Wijze en rake lessen verpakt in humor, zelfspot en ook emotie. Niek is de belichaming van veerkracht en mag met recht zichzelf Mister Featherforce noemen. Aanrader!
 • Avatar Jordi Poirters ★★★★★ 5 months ago
  Inspirerende spreker nodig? Dan ben je bij Niek aan het juiste adres! Niek inspireert als spreker over veerkracht op een manier vol humor en energie. Tegelijkertijd zorgt zijn manier van vertellen er ook voor dat hij mensen in hun hart … More raakt zodat je later nog wat hebt om over na te denken.
 • Avatar sander allegro ★★★★★ 5 months ago
  Niek is een geweldige spreker met een ongeëvenaard gevoel voor timing en inhoud. Zijn verhalen pakken je, raken je en inspireren je. Zijn positiviteit is aanstekelijk en doet je realiseren dat een mens tot veel in staat is. Door zijn open … More en directe stijl van communiceren weet hij iedereen te raken in hun hart.
 • Avatar Erik Kuperus ★★★★★ 5 months ago
  Niek zijn verhaal is indrukwekkend. Nog veel indrukwekkender is de manier waarop Niek dit verhaal omzet in inspiratie. Boven alles is hij een tof mens! Een absolute aanrader.
 • Avatar Miranda Bressers ★★★★★ 6 months ago
  Het was geweldig,intens emotioneel, leerzaam wat n top event. Samen met Ruth en Leo genoten van jullie. Iets om nooit meer te vergeten.
 • Avatar Mooneagle tonny ★★★★★ 7 months ago
  Mijn zus en ik zaten in de zaal afgelopen donderdag in Utrecht bij de. Onze dag begon chaotisch, te laat opgestaan, verkeerde trein gepakt en mijn zus maar wachten. Bleek dat het eerste optreden, jouw optreden, het meest indrukwekkende … More was van die dag. Alles wat jij zei, sloeg in als een bom. Het heeft mij wederom aan het denken gezet. Dank daarvoor. Gr. Tonny
 • Avatar Joan Damen ★★★★★ 8 months ago
  Niek heeft een inspirerend verhaal gedeeld op onze studiedag. Veel elementen uit zijn verhaal zijn helpend in ons onderwijs en de manier van kijken naar situaties en kinderen. Dank Niek
 • Avatar Christa Jansen ★★★★★ 10 months ago
 • Avatar Jessica Laponder ★★★★★ 10 months ago
  Vandaag een geweldige inspirerende middag gehad waarbij Niek de spreker was, van (bijna) tranen tot super gelachen en een dikke vette boodschap meegekregen. Dank voor de inzichten en inspiratie. Het is een voorrecht dat ik je verhaal heb … More gehoord. 🙏. Dank 🙋🏽‍♀️
 • Avatar Ferry Zandvliet ★★★★★ 11 months ago
  Waanzinnig.Niek is een ontzettend fijne spreker om naar te luisteren. Hij heeft de perfecte balans gevonden tussen inhoud en (zo belangrijk) humor. Ik heb nog dagen nagenoten van zijn inspirational. Zijn boodschap blijft hangen; vier je … More tegenslagen en veerkracht kun je leren/trainen.Een aanrader voor elk event.
 • Avatar Manuel ★★★★★ 11 months ago
  In kleine setting bij kick off uitgenodigd. Wat een impact! Zijn presentatie en verhaal snijden dwars door je heen, zetten je aan het denken en nodigt uit tot actie.
 • Avatar marc van Gulick ★★★★★ 11 months ago
 • Avatar Robert Verbruggen ★★★★★ a year ago
  Een mooi mens met een fantastisch verhaal; authentiek, humor en theoretische onderbouwing. Alle ingredienten aanwezig om te genieten en aan het denken te worden gezet. Chapeau.
 • Avatar Silvie Lambrechts ★★★★★ a year ago
  Niek heeft een hele mooie inspiratiesessie verzorgd in het kader van ons Management Development programma. Niek is in staat om met zijn verhalen mensen te boeien en te activeren door kleine praktische oefenen en voorbeelden te geven. Een … More leuke sessie en zeker een aanrader om Niek in te zetten als spreker voor groepen!
 • Avatar Leon Bos ★★★★★ a year ago
  Geweldig en indrukwekkend verhaal wat me diep raakte tijdens het PA-congres afgelopen jaar!
 • Avatar Ineke Nijenhuis ★★★★★ a year ago
 • Avatar Sjoerd van Dijk ★★★★★ a year ago
  Niek is een inspirerende en motiverende spreker veerkracht: Mr. Featherforce! Hij geeft energie, positiviteit, humor en zet je aan het denken. Aan te bevelen voor als je opzoek bent naar een spreker!
 • Avatar Mats Lodder ★★★★★ a year ago
  Wat een vermogen om altijd het positieve uit moeilijke situaties te halen. Niek is zonder twijfel één van de meest veerkrachtige personen die ik al jaren virtueel volg! Keep rockin’ Niek!!
 • Avatar Ilse de Goeij ★★★★★ a year ago
  Wat een spreker; warm, inspirerend, verhelderend en met een heerlijk randje galgenhumor. En wat een verhaal…..heftig, maar vol inspiratie en liefde.
 • Avatar Nicole Zeitsen ★★★★★ a year ago
  Als ik niet nick had gesproken via LinkedIn en daarna mee gedaan met beathartsHad ik nu niet alle keuzes gemaaktIk heb door het team beter gaan luisteren naar wat ik wil en daardoor kon ik het beteroverzienEn er word echt naar je geluisterd … More
 • Avatar Mirjam Bruens ★★★★★ a year ago
  Wat een geweldig mooi mens ben jij! Een lach, een traan en heel veel diepgang en herkenning!!! Ik vond je echt geweldig!!!!
 • Avatar Frans Janssen ★★★★★ a year ago
  Prima enthousiaste, positieve en bevlogen spreker en host tijdens onze VHVG en Food & Hospitality bijeenkomsten !
 • Avatar Familie Aa, Van Der ★★★★★ a year ago
  Ik heb je destijds gezien tijdens een happening van de zorgboog. Geweldig hoe jij vertelt ondanks hetgeen je hebt meegemaakt.!
 • Avatar Antonie Tielemans ★★★★★ a year ago
  alleen het boek gelezen en daarna gevolgd. Prachtig voorbeeld!
 • Avatar Mandy Verweij ★★★★★ a year ago
  Wat een positiviteit heeft deze man. 💪
 • Avatar Henk Jager ★★★★★ a year ago
  Top spreker! Altijd scherp en waardevol!
 • Avatar Roel Jansen ★★★★★ a year ago
  Man met een visie en een inspirerend verhaal
 • Avatar Annette Ekelschot ★★★★★ a year ago
  Indrukwekkend eerlijk!
 • Avatar Marlene Meesters ★★★★★ a year ago
  Een enorme inspirator
 • Avatar René bruxvoort ★★★★★ a year ago
 • Avatar Yasmijn Jagtenberg ★★★★★ a year ago
 • Avatar Maruschka Vis ★★★★★ a year ago

Bekijk alle reviews op GoogleLaat een review achter op Google

Inspiratie voor meer veerkracht

Het delen van zijn verhaal doet hij niet alleen als spreker. Duik in Nieks wereld van komische en ontroerende blogs, inspirerende podcasts en verhalende video’s. En volg je hem al op LinkedIn of Instagram?

Volg Niek

Dagelijks je feed vullen met een flinke dosis inspiratie? Volg Niek dan via LinkedIn. Meer dan 25.000+ volgers gingen je al voor.

Liever je portie inspiratie ontvangen in je mailbox?

Een samenvatting van alle nieuwe content door Niek himself gecreëerd, ontvang je elke maand in jouw mailbox. Handig toch?!

  Niet verplicht, wij vinden het wel leuk om te weten!

  Niek volgen als spreker

  Spreker • Veerkracht • Klantgerichtheid • Zorg • Onderwijs • Inspirerend • Motiverend • Spreker • Keynote • Crash • Lang zal ze laesie •  

  Spreker • Veerkracht • Klantgerichtheid • Zorg • Onderwijs • Inspirerend • Motiverend • Spreker • Keynote • Crash • Lang zal ze laesie •