Skip to main content
spreker veerkracht niek van den adel 1

Wat kost een spreker?
Niek’s tarieven

Ben jij klaar om geïnspireerd, gemotiveerd en vooral geactiveerd te worden? Wil je live het verhaal horen van de man die na een lichamelijke en mentale hel, pas echt gelukkig werd, en nu zijn roeping en levensmotto heeft gevonden in het helpen van anderen?

Boek Niek van den Adel als spreker veerkracht, zorg, leiderschap, klantgerichtheid en inspiratie. Neem het van me aan, je zult er geen spijt van hebben. En met de briljante muzikale ondersteuning van pianist Sander Tournier wordt het echt een onvergetelijke ervaring.

Is het tijd om:

 • Jouw organisatie gelukkiger en wendbaarder te maken?
 • Jouw collega’s te laten inzien dat je het kunt leren om veerkrachtig te zijn?
 • Jouw personeel te aan te moedigen om zichzelf op de eerste plaats te zetten?
 • Jouw collega’s te ontdekken hoe zij het beste kunnen omgaan met veranderingen.
 • Of wil je jouw publiek gewoon trakteren op een feestje en gun je ze het ideale cadeau?

2533

op het podium

32.000

volgers op LinkedIn

63.000

verkochte boeken

5/5

sterren op Google
cirkel

Een investering voor het leven

Vooraf helder zijn over tarieven, daar houden wij van, maar jij waarschijnlijk ook. Het verschil tussen kosten en een investering is dat een investering waarde oplevert, per direct of op een langere termijn. Niek gaat graag dat gesprek met je aan, welke waarde kan hij toevoegen aan jouw evenement?

De keynote van Niek is pas geslaagd als hij jouw publiek, collega’s of relaties weet te raken en als er nog maanden over zijn verhaal en presentatie wordt nagepraat. Gezien alle recensies van de 100+ optredens per jaar uit binnen- en buitenland, kunnen we dat je zeker garanderen. Alle onderstaande prijzen zijn inclusief (telefonische/online) voorbereidingen, reiskosten en reistijd. Niek is altijd bereid om mee te werken aan publicaties, vlogs of blogs of om mee te denken met jouw evenement.

  Meer weten? We nemen graag contact met je op.

  Laat je gegevens achter en Jenine neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.
  We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Schrijf je je in voor onze nieuwsbrief? Dan gebruiken we hiervoor je e-mailadres en naam. Lees onze privacyverklaring.


  cirkel

  Tarieven: Wat kost een spreker?

   

  Keynote inspiratie en omgaan met verandering (Nederland)
  Presentaties (30 – 60 minuten) inclusief voorbereiding en telefonisch/online vooroverleg.
  3750 euro

  Meerprijs Keynote + muzikale ondersteuning
  Presentatie onder de meesterlijke muzikale begeleiding van pianist Sander Tournier (30 – 60 minuten)
  550 euro

  Meerprijs Technische ontzorging van geluid, meerprijs
   200 euro

  Keynote zorg & onderwijs (Nederland)
  Voor zorg en onderwijs presentaties geldt een aangepast tarief (30 – 60 minuten) inclusief voorbereiding en telefonisch/online vooroverleg.
  vanaf 3250 euro

  Keynote en workshop (Nederland)
  Presentatie + interactieve workshop van één dagdeel inclusief voorbereiding en telefonisch/online vooroverleg.
  vanaf 4950 euro

  Webinar veerkracht en wendbaarheid
  Online keynote over veerkracht en wendbaarheid (30 – 60 minuten) inclusief voorbereiding, webinar omgeving (Webinargeek of platform naar keuze) en telefonisch/online vooroverleg.
  vanaf 3500 euro

  Reiskosten
  Ik kom met eigen vervoer richting de locatie. Hiervoor reken ik een kilometervergoeding.
  50 cent per km.

  Optioneel: Voorbespreking op locatie
  vanaf 750 euro

  Alle bedragen zijn in euro’s en exclusief btw.

  Spreken in het buitenland?

  Tarieven voor spreken in het buitenland op aanvraag beschikbaar

  Anderen over spreker Niek | Mr. Featherforce

  Als spreker veerkracht heeft Niek al voor diverse bedrijven inspirerende talks gehouden en op grote evenementen gestaan. Zijn opdrachtgevers delen maar al te graag hun ervaringen met dit podiumbeest.

  MEER REVIEWS BEKIJKEN

  Boek Niek als inspirerende spreker veerkracht, zorg, leiderschap en klantgerichtheid.

  Dus zit je in een reorganisatie, neemt de werkdruk toe, ben je onzeker over de toekomst, of is er juist een feestje te vieren? Alles mag en alles kan! Neem vooral contact op. Bereid je voor een ‘op-het-puntje-van-je stoel’- en een ‘once of a lifetime’-experience! We beloven je dat jouw publiek met een rugzak vol inspiratie naar huis gaat…

  Niek als spreker aanvragen

  2533

  op het podium

  32.000

  volgers op LinkedIn

  63.000

  verkochte boeken

  5/5

  sterren op Google

  Als spreker bekend van en bij

  [vc_gallery type="flickity_static_height_style" images=" 942, 7558, 953, 959, 7568, 7560, 954, 947, 960, 940, 7574, 7590, 7592, 936, 7602, 7610, 943, 7584, 774, 7554 " flickity_spacing="30px" flickity_controls="none" flickity_overflow="hidden" flickity_wrap_around="wrap" flickity_autoplay="true" flickity_box_shadow="none" image_loading="default" onclick="link_no" flickity_img_height="80" img_size="full" flickity_autoplay_dur="5000" flickity_img_small_desktop_height="80" flickity_img_tablet_height="70" flickity_img_mobile_height="50"]

  Je zou het haast niet verwachten, maar Niek staat graag in de schijnwerpers. Wel alleen om zijn inspirerende verhaal en boodschap met de wereld te delen. Dit heeft hij als spreker met veel trots gedaan bij grote instanties zoals ABN AMRO, Albert Heijn, Douwe Egberts, Heineken en Unilever. Tevens is Niek vaak als gast gevraagd op tv bij RTL Late Night, BNN, NPO1, op YouTube en in podcasts.

  Laat je inspirerenReviews over Niek
  spreker veerkracht niek van den adel rolstoel crash quote

  Veerkracht komt uit jezelf, ik geef je alleen een zetje

  Mr. Featherforce?
  Niek? Wie?

  In 2010 verandert het leven van Niek in een hel (en zelfs dat is nog zacht uitgedrukt). Op 16 juli gaat hij onderuit met de motor en loopt een hoge dwarslaesie op met een zeer pijnlijk extraatje, een buisvorming in het ruggenmerg (syringomyelie). Die de 10% van zijn lichaam die het nog doet, constant bedreigt. Toch viert hij elk jaar ‘Lang zal ze leasie’, want die dwarslaesie heeft ook voor een positieve verandering in zijn leven gezorgd. Hij ontmoette de liefde van zijn leven, kreeg 3 prachtige dochters en (her)vond zingeving in het helpen van anderen.

  Niek zielig? Nee hoor! Met onstopbare energie weet Niek zijn leed om te zetten naar iets anders: veerkracht. Mr. Featherforce was (her/ge)boren! De hevige pijnen in de ochtend en die 37 pillen per dag zijn er nog steeds, maar hij weet een heftige gebeurtenis te transformeren naar liefde, moed, doorzettingsvermogen, humor en succes. Niek helpt en inspireert als spreker al meer dan 10 jaar veel verschillende doelgroepen met o.a. klantgerichtheid, leiderschap en omgaan met verandering.

  Meer over spreker Niek