Skip to main content
Inspirerende spreker niek van den adel mr featherforce

Veel gestelde vragen aan Niek als spreker

Ben jij klaar om geïnspireerd, gemotiveerd en vooral geactiveerd te worden? Wil je live het verhaal horen van de man die na een lichamelijke en mentale hel, pas echt gelukkig werd, en nu zijn roeping en levensmotto heeft gevonden in het helpen van anderen?

Veel gestelde vragen

Vooraf helder zijn, daar houden wij van, maar jij waarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze ‘veel gestelde vragen’ opgesteld om zo veel mogelijk vragen alvast te beantwoorden. Heb je nog meer vragen? Neem dan contact met ons op.

Is Niek passend bij onze aanvraag?

In een eerste contact is dit al vrij gauw helder. Als het contact met Jenine heeft plaatsgevonden, is tevens een belletje of online call met Niek heel fijn om jullie de persoonlijke klik te laten ervaren.

Sowieso zal er in geval van een samenwerking voorafgaand aan de opdracht een online of telefonisch voorbesprekingsmoment plaatsvinden. Ook als de aanvraag niet perfect passend zou zijn, zijn we daar graag open over en helpen we je met plezier aan een betere match!

Mag ik een optie op een datum?

Zeker! Als de agenda het toelaat plaatsen we met plezier een optie. Heel graag inclusief tijden en locatie (of omgeving), zodat we er agenda-technisch goed rekening mee kunnen houden. Doe hier je aanvraag en we plaatsen een optie.

We kunnen deze optie even vrijblijvend voor je vasthouden. Het liefst ontvangen we wel binnen 2 weken nieuws over wenselijke doorgang (of een eventuele langere optie). Dit omdat de agendadruk redelijk groot is, we graag met een duidelijke planning werken en andere graag helderheid geven over beschikbaarheid.

Kan Niek een praatje komen doen?

Hij komt enorm graag inspireren, een verhaal brengen, impact maken. Maar een 'praatje doen' geeft Niek de kriebels 😉 . Bekijk hier alle onderwerpen waar Niek spreekbeurten over doet.

Wat is het tarief van Niek als spreker?

Vooraf helder zijn over tarieven, daar houden wij van, maar jij waarschijnlijk ook. Het verschil tussen kosten en een investering is dat een investering waarde oplevert, per direct of op een langere termijn. Niek gaat graag dat gesprek met je aan, welke waarde kan hij toevoegen aan jouw evenement? Bekijk Niek zijn tarieven hier.

Kun je nog iets aan de prijs doen?

We kunnen er altijd iets bij op doen! 😉. De prijzen zijn in principe voor een ieder gelijk, als spreker zorg en onderwijs geldt er wel een speciaal gereduceerd tarief.

We zullen natuurlijk altijd kijken hoe we elkaar kunnen voorthelpen. Zij het een andere wijze, of met een beter passende invulling en/of doorverwijzing.

Ps. De suggestie ‘het is erg interessant publiek’ is geen reden om ergens voor noppes op te treden 😋

Mogen we een foto of tekst delen in aankondiging van ons event/congres?

Absoluut, en graag! Hier vind je rechtenvrij te gebruiken promo materiaal.

Deze informatie zal Jenine ook altijd met je delen nadat de samenwerking definitief is. Samen met een intake/vragenlijst, waarop alle bijzonderheden vermeld staan met betrekking tot onder andere de toegankelijkheid voor Niek & technische bijzonderheden.

Heeft Niek dieetwensen?

Dat ligt aan z’n mood. Soms is hij mega vegetarisch en gezond, en op andere momenten geniet hij in vlagen van alles dat beschikbaar is.

Het gaat maar om een half uur lezing, maakt dat de investering lager?

De investering heeft betrekking op de totale samenwerking; de inhoud van het verhaal, de ervaring, professionaliteit en impact.

Niek kan zijn lezingen fantastisch goed aanpassen naar tijdswens. Kortere tijd beschikbaar hebben, maakt het eigenlijk alleen maar uitdagender om het verhaal goed te brengen 😉 .

Aan ieder inspiratie moment / keynote, wordt dezelfde voorbereiding besteed, zowel in tijd als energie en persoonlijke aandacht. Voorafgaand, in aanloop na de lezing toe en op de dag zelf.

Mogen we Niek het podium optillen?

Liever niet. Vaak kan er via de technische- / facilitaire dienst een zogenoemde ramp / oprijplaat geregeld worden. (dat bijv. ook gebruikt wordt voor het op een podium brengen van items)

Zijn rolstoel is 65 cm breed.

Komt Joep mee?

Onze trouwe vriend en lieve hulphond Joep is tot ons grote verdriet begin 2023 overleden.

Maar help je Hulphond NL om ook andere mensen zo’n fantastische hond te gunnen? Dat kan door een bijdrage aan hen te leveren. Hun dank is groot!

2533

op het podium

32.000

volgers op LinkedIn

63.000

verkochte boeken

5/5

sterren op Google

Als spreker bekend van en bij

[vc_gallery type="flickity_static_height_style" images=" 7578, 945, 7568, 933, 774, 7586, 7574, 930, 7566, 960, 778, 7596, 940, 7562, 7608, 939, 7604, 956, 948, 7598 " flickity_spacing="30px" flickity_controls="none" flickity_overflow="hidden" flickity_wrap_around="wrap" flickity_autoplay="true" flickity_box_shadow="none" image_loading="default" onclick="link_no" flickity_img_height="80" img_size="full" flickity_autoplay_dur="5000" flickity_img_small_desktop_height="80" flickity_img_tablet_height="70" flickity_img_mobile_height="50"]

Je zou het haast niet verwachten, maar Niek staat graag in de schijnwerpers. Wel alleen om zijn inspirerende verhaal en boodschap met de wereld te delen. Dit heeft hij als spreker met veel trots gedaan bij grote instanties zoals ABN AMRO, Albert Heijn, Douwe Egberts, Heineken en Unilever. Tevens is Niek vaak als gast gevraagd op tv bij RTL Late Night, BNN, NPO1, op YouTube en in podcasts.

Laat je inspirerenReviews over Niek

Anderen over spreker Niek | Mr. Featherforce

Als spreker veerkracht heeft Niek al voor diverse bedrijven inspirerende talks gehouden en op grote evenementen gestaan. Zijn opdrachtgevers delen maar al te graag hun ervaringen met dit podiumbeest.

MEER REVIEWS BEKIJKEN

Inspiratie voor meer veerkracht

Het delen van zijn verhaal doet hij niet alleen als spreker. Duik in Nieks wereld van komische en ontroerende blogs, inspirerende podcasts en verhalende video’s. En volg je hem al op LinkedIn of Instagram?

Volg Niek

Dagelijks je feed vullen met een flinke dosis inspiratie? Volg Niek dan via LinkedIn. Meer dan 25.000+ volgers gingen je al voor.

Liever je portie inspiratie ontvangen in je mailbox?

Een samenvatting van alle nieuwe content door Niek himself gecreëerd, ontvang je elke maand in jouw mailbox. Handig toch?!

    Niet verplicht, wij vinden het wel leuk om te weten!

    Niek volgen als spreker

    Spreker • Veerkracht • Klantgerichtheid • Zorg • Onderwijs • Inspirerend • Motiverend • Spreker • Keynote • Crash • Lang zal ze laesie •  

    Spreker • Veerkracht • Klantgerichtheid • Zorg • Onderwijs • Inspirerend • Motiverend • Spreker • Keynote • Crash • Lang zal ze laesie •