Spreker Leiderschap Niek van den Adel - Keynote spreker leiderschap, klantgerichtheid, verandering, inspiratie, zorg

“Van manager naar inspirerend leiderschap”

Spreker Leiderschap

Wat is een ‘inspirerend leider’? Is die er alleen om medewerkers gelukkig te maken? Kunnen ze dat niet zelf dan? Niek neemt, als spreker leiderschap, je organisatie graag mee in dé nieuwe manier van leidinggeven. Minder managers en meer leiders!

De term ‘inspirerend leiderschap’ lijkt erop te duiden dat een leider bedoeld is om de individuele medewerkers te inspireren. Een nobel streven misschien, maar is dat dan de enige toegevoegde waarde van die leider in het grotere geheel? En waarom kunnen medewerkers zichzelf niet inspireren? Hoe vul je je rol als inspirerend leider goed in?

Een groot leider moet eerst lid kunnen zijn.

Niek neemt jou en je organisatie graag mee in dé nieuwe manier van leidinggeven. Hoe houd je jezelf en je medewerkers bij je missie? Hoe zorg je voor zelfsturende teams, waarbij jij je als inspirator en aanjager gedraagt? Wat kun je dan beter wel en juist niet doen? Wat werkt voor de nieuwe generatie (generatie Y) dat nog niet toepasbaar was op de vorige (generatie X)? Wat vergt dit allemaal van jou als leider?

Een inspirerend leider kent vooral zichzelf bijzonder goed. Daarna pas zijn medewerkers.

Niek adviseert als motivatie- en inspiratiespreker al meer dan 15 jaar het Nederlandse zakenleven bij leiderschapsvraagstukken en op het gebied van verandermanagement. Hij begeleidt leiderschapsprogramma’s en coacht topondernemers en bestuurders. Ook (meer) leren over het nieuwe leiderschap en Niek als gastspreker inhuren? Neem vooral contact op.

Opzoek naar andere spreker onderwerpen?

Naast spreker leiderschap staat Niek ook graag op het podium als spreker klantgerichtheid, inspiratie, zorg en verandering.

Benieuwd naar keynote spreker Niek van den Adel?

Op een dag realiseert Niek zich dat hij een vak heeft gekozen waarbij hij de hele dag met mensen werkt, maar tijdens al zijn opleidingen nooit echt iets over de mens heeft geleerd. Dit besluit hij in te halen. Hij verdiept zich in SCIL, NLP, psychologie en bezoekt iedere goeroe en alles wat maar met persoonlijk ontwikkeling te maken heeft. Lees hier verder over Niek’s persoonlijke verhaal.

Spreker Leiderschap Niek van den Adel - Keynote spreker leiderschap, klantgerichtheid, verandering, inspiratie, zorg

  Meer weten? Niek boeken? Benieuwd naar de tarieven?  IK BEN ER TROTS OP SAMEN TE WERKEN MET O.A.

  NIEK VAN DEN ADEL

  Keynote spreker /bestsellerauteur

  1261 ZZ Blaricum
  info@niekvandenadel.nl
  www.niekvandenadel.nl
  +31 (0)85 004 3074

  Leuk! Ik spreek je snel.

  Share On Facebook
  Share On Twitter
  Share On Linkedin
  Contact us