Skip to main content

Woh! Wat gebeurd er allemaal! Ik weet niet goed wat links en recht precies is. Een nieuw huis, auto geregeld, rijbewijs gehaald, mijn nieuwe rolstoel, douchestoel, handbike besteld, een nieuw bed en de mooiste vrouw op aard. Klussen aan het regelen, verhuizing aan het regelen, een bruiloft tussen door, NLP begint weer, een weekend naar het hoogstraat huis en daar tussen in nog revalideren. Fantastisch allemaal maar het is nog zo veel, er is zoveel fantastisch bijna eng. Alsof alle puzzel stukjes in elkaar vallen.Woh! Materialistisch nee, maar ze vertegenwoordigen zoveel vrijheid, zoveel wat ik altijd visualiseerde, het werkt, Woh!

Vol goede moed vertrek ik afgelopen weekend naar texel. Peer en Daan gaan trouwen, dat beloofd wat! Jelte en ik vertrekken in mijn bolide richting onze aangepaste vila in Den Burg. Woh! Is weer de eerste reaktie, wat briljant dat ik dit alweer kan, wat een briljant huis! De ceremonie doet me veel, stoer poets ik mijn tranen weg als de mooiste dame van de dag op komt met haar vader. Wat gebeurd er? Er komt zoveel emotie binnen dat ik me even geen houding weet te geven, ik ben blij dat ik leef, blij dat ik dit nog mee mag maken, hier doe ik het voor. Ik feliciteer de gehuwden, maar bedenk me later dat ik nog niet klaar ben iets klopt er nog niet. Dapper rij ik terug, ik pak Peer vast en de tranen stromen rijkelijk. Ik ben zo blij, trots of gelukkig, woh, dat ik dit mee mag maken. Ik ben blij dat ik weer voel! Morfine behoort tot een afgesloten hoofdstuk. Wat een weekend, wat een mensen wat een bruiloft. Woh! Tipsie rol ik mijn bed in om half 6 in de ochtend, dit pakken ze me niet meer af! Terug in de hoogstraat moet ik 2 dagen bijkomen, vol pijn. Ik slaap 16 uur aan een stuk, de zusters lachen lief. Domme Niek, moet je nu zo tot het gaatje gaan? Ja, is mijn volgenomen antwoord, als het goed voelt is het goed,leer ik dit weekend. Woh!

Ik neem me voor geen dag in mijn leven meer ongelukkig door te gaan. Ik proef aan de energie van geluk en ik wil meer. Ik dank de dag nog steeds voordat ik slapen ga, mijn goede momenten ga ik vaker vieren. Ik organiseer gelijk een borrel volgende week, gewoon om niks. Genieten ga ik volgende week van al mijn veroveringen. Ik trek een kaartje bij de training eigen regie: Geluk is een keuze. Inderdaad en ik kies ervoor, dankjewel dwarsleasie je brengt me mooie dingen deze week. Ik word overstroom met complimenten van mede revalidanten. Een inspiratie, je laat je positieven dingen zien van je leasie, je stelt je open, je bent een voorbeeld. Ik laat de complimenten binnen komen, woh! Met een grote lach ga ik nu slapen, ik ga dromen over Kim, dromen over onze toekomst samen. Over samen op de bank, samen leven, samen lachen, samen huilen, samen heel gelukkig zijn

Ik had beloofd te vertellen over hoe je je therapeut versierd. Dit vertel ik als jullie bij ons op bezoek komen, met een lach met een traan, met een wijntje en een biertje, met eten of met een borrel, het huis staat straks open. Open en eerlijk, dat word het huis.

Dikke knuffel,

Niek

23 Comments

 • Harmen schreef:

  Mooi man! Zodra het klusschema bekend is kom ik je huisje graag een likje verf geven en een biertje drinken. Die verhalen hoor ik dan ook nog wel!
  Geniet van het leven neef!

 • Theo schreef:

  “This sounds good man” . Als jij weer aan NLP begint, doe ik het nog een keer over! Deal? Slaap lekker.

 • Vincent schreef:

  Goed man! Fijn je zo positief te horen.
  Als je ooit nog eens een slechte dag hebt, moet je gewoon dit stuk nog eens lezen.
  We komen graag eens naar je secret story luisteren…

 • Maartje schreef:

  wat fijn niek!! goed bezig, liefs!

 • Charlotte Helmink schreef:

  Wat ben je toch een topper! Wij gunnen je al het geluk van de wereld en dat je er maar goed van mag genieten!!!!

  Liefs,
  Roy, Charlotte en de meiden

 • ilona schreef:

  De positive vibes spatten er gewoon weer vanaf! WOH!!!

 • Kim van Broekhoven schreef:

  TROTS!!

  Trots op een bijzondere man
  Trots op een man die zo positief is
  Trots op een man die van de diepe dalen hoge toppen weet te maken
  Trots op iemand die weer gelooft in zichzelf
  Trots op iemand die gelooft in zijn eigen kracht
  Trots op iemand die geniet van de kleine dingen
  Trots op iemand die kiest voor zijn eigen geluk

  Die kanjer ben jij!! Keep up the good spirit!

  Dikke kus Kim

 • Jesse schreef:

  HELD!!!!

 • Tim schreef:

  Wat goed om allemaal te horen Man ! Klinkt goed hou het vast en om arm het En vooral Genieten
  Tim

 • Chris schreef:

  Gaaf man!

 • Dustin van Nijkerken schreef:

  Niek jongen,

  Wat goed om dit te lezen! Dat geeft een burger moed!

  Echt heel leuk om te lezen, dit heeft mijn dag weer extra kleur gegegeven!

  Dustin

 • Fiona schreef:

  Wauw!!! Super!

  Ik hoorde dat je 1 april ook op het YC-feest komt. Leuk om je dan weer te zien.

  Liefs Fiona

 • Wessel schreef:

  Hey Niek,

  Tof om te lezen man. Fijn om te lezen ook. Zie je 1 april op de borrel!

  Wessel

 • Sarah schreef:

  WOW! Wat een mooie en goede berichten! En wat ben ik blij en gelukkig voor jou…of eigenlijk moet ik tegenwoordig “voor jullie” zeggen!

  Veel geluk, liefde en mooie momenten samen!

  Liefs, Sarah

 • Ninke schreef:

  Klinkt weer helemaal goed, Niek. Was gezellig je even te spreken en zo goed dat je nu kan rijden in je eigen auto!
  T.z.t. kom ik een keer in H´sum ´op bezoek´. Nog een maandje zie ik je in DH (gezellig :)).
  x Ninke

 • Sanne schreef:

  Pink ik hier nu een traantje weg door al die zwangerschapshormonen? Nee…. die kan ik nu niet de schuld geven, ik ben gewoon mega blij voor je, woh! Wat heerlijk om je zo vol liefde voor het leven te zien schrijven, zo ken ik je!
  Dikke kus
  Je grote zus

 • Rins schreef:

  Wauuuw, wat word je gelukkig van dit bericht!!!
  Het brengt een grote lach op onze gezichten hier!
  Kus

 • sisko van der land schreef:

  Lieve Niek,

  Het is straks gewoon een pretje om bij jou te klussen, nu je zo super positief in het leven staat en volop geluk uitstraalt. Tot de 25ste.

  Groeten, Sisko

 • dit is super allemaal, kus van ons ook voor je mooie dame, groetjes reinier en willeke

 • Kim Hoogeveen schreef:

  Wauw…..in Bolivia lees ik je blog liefste….een lach en een traan, wat heb je weer mooi geschreven, ik lees mijn naam en moet blozen, ik vind het zoooo fijn 🙂 het is nog nooit zo fijn geweest om terug te komen van een mooie reis!

  Dikke kus X
  Kim

 • Joke Tieskstra schreef:

  Lieve Niek,

  Het klinkt als een sprookje dat uit komt!
  Geniet van alles en op gepaste afstand genieten we van je mee.

  Knuffel Jac. en Joke

 • Suus en Tim schreef:

  He Jochie,

  De vrolijkheid en je uitbarstingen van positiviteit leggen hier het gehele computernetwerk van de bank lam! Zoveel blijdschap kunnen we niet mee omgaan en kan ik zelf ook moeilijk bevatten hoor hier op Kamer E05-245, werkplek AALC3003, zittend in een zakelijk grijs en enigszins grauw kantoor. Wordt tijd om een rollercoaster naar je te gaan vernoemen, je verhaal verbluft elke keer weer met ongekende hoogte- en dieptepunten. Ik stuur regelmatig hordes positieve energie en enkel goede gedachten je kant op, maar ik denk dat ik die een beetje ga matigen!!! Je hebt eigenhandig de farmaceutische industrie de afgelopen maanden aardig bezig gehouden, maar zo te zien red je het de komende tijd wel ff zonder. Ik ga short!

  We denken aan je, dikke knuffel!
  Suus en Tim

 • Suus en Tim schreef:

  Lees m’n eigen comment en kan er ook niks van maken….

  We zijn blij dat het beter met je gaat en we denken aan je!

  Kus Suus en Tim