Skip to main content
Lieve mensen,
Even een berichtje voor mijn zusje posten. Aangezien ik, zoals jullie mij kennen liever lui en moe ben, is zij is bezig alles te regelen voor mijn uitkering, wonen en andere regelzaken. Als jullie dingen weten die haar hierbij kunnen helpen, of mensen kennen laat het haar dan weten. Dan denk ik aan een aardige meneer bij een woningbouw vereniging in Gooi en Vechtstreek die me aan een mooi huisje kan helpen, arbeidsdeskundigen, ambtenaren bij het Wmo loket (gemeente), UWV of andere stichtingen en organisaties. Graag dit blog en mijn hoofd vrij houden van al deze regeldingen, maar mooie suggesties en tips mailen naar mijn zusje op: yunavdadel@gmail.com.
 
Verder: Mijn ouders bewaken mijn medisch proces, mijn broer beheert de financiën, dus zelf doe ik weer uitzondelijk bijzonder weinig 🙂  Maar ik zeg; sjansen met de zusters wordt hevig onderschat! Vandaag trouwens een enorm energie rijke dag, zonnetje schijnt, vrienden op bezoek en niet in de broek gepoept! ( mam, je kan trots op me zijn) life could be a lot worse.
Een mooi blog volgt snel weer..
 
dikke knuffel Niek

2 Comments

 • Mirte schreef:

  Lieve Niek,

  Via facebook op je website terecht gekomen en je verhalen van voor naar achteren gelezen. Geen woorden voor wat jou is overkomen maar wat een kracht straal jij uit op papier in je herstel proces. Ondanks tegenslagen blijf jij positief, een voorbeeld voor veel van ons die (sorry voor het woordgebruik) zeiken bij het minste of geringste. Ik wens je heel veel positieve kracht toe bij het revalideren en accepteren.

  Liefs,
  Mirte
  (Thailand)

 • BEN schreef:

  Ben jaloers op je kapper treatment… 😉