Skip to main content

Potverdorie, het zit eigenlijk al langer in mijn hoofd maar kennelijk heeft de waan van de dag er toch voor gezorgd dat ik dit ogenschijnlijk simpele doel uit het oog ben verloren. Maar, als ik iets heb geleerd van het afgelopen jaar dan is het wel dat ik nergens meer op ga wachten.Het is mijn leven, mijn doelen, ik, en ik alleen heb daar dan ook de verantwoordelijkheid voor. Vanochtend mijn 15 km run door het bos gemaakt en jaloers gekeken naar al die tevreden mensen om mij heen. Vanavond kijk ik toevallig, alhoewel ik niet in toeval geloof, de film:My date with Drew Berrymore. Hoe bereik het meest ogenschijnlijk onbereikbare doel in 30 dagen (Kijken!!!).. Wat een inspiratie weer, hoezo als je wilt dan kan het ook. Ik zit er helemaal vol van dus: Tijd voor mijn doel:EEN PUPPIE!

Puppies? Ik weet helemaal niks van puppies! Help! Hoe vaak moet het beest eten? Hoe vaak naar de toilet? Heeft die een grote tuin nodig? Waar slaapt die? (voordat ik ruzie krijg met Kim) Moet ik op een stamboom letten,hoe voed ik hem op, welke boom plast het lekkerst? Het geld is op!!! Allemaal obstakels, maar die zijn na mijn inziens, na deze knallende inspiratie dag zo overwonnen.

Ik weet wel wat ik wil, een betrouwbare viervoeter die naast me loopt, mij helpt waar nodig, naar me luistert en bij me komt liggen thuis. Eentje waarmee ik kan gaan wandelen, handbiken, naar het bos en gezellig thuis op de bank. Eentje die altijd enthousiast is als ik thuis kom, die ik coole trics kan leren en veel te veel lol mee kan beleven. Een niet zo’n grote, sportieve hond die genoegen neemt met ons riante onderkomen in Hilversum. Eentje met van die lieve ogen die enthousiast de tennisbal terugkomt brengen, Eentje die niet teveel haar heeft en me niet omver kan duwen. Eentje die binnen de aanstaande maand al beschikbaar voor ons is, eentje die uit een betrouwbaar nest komt en ingeënt is. Eentje die met me mee kan (onder het mom van een hulphondJ) naar mijn werk, eentje die goed met veel bezoek om kan gaan en niet tegen een autoritje opziet. Woh, ik zie het al gebeuren..

Ik heb er zoveel zin in maar waar begin ik dan….? Allereerst maar eens binnen 24 uur mijn boodschap de eter inschieten. Dus, bij deze! Wie o wie,helpt mij aan mijn trouwe viervoeter? De 1000 euro voor een gefokte, ingeënte, met stamboomverkerende superhond is er niet, eigenlijk heb ik helemaal geen geld meer… Dus wie o wie kan me hierbij helpen, ik heb vast wel iets wat ik er tegenover kan stellen!

Mijn droom tijdens mijn revalidatie was de coolste gehandicapte ooit te worden. De rolstoel heb ik al, aan de looks moet ik nog even werken maar die puppy kan daar zeker bij helpen… Ik zie ons al wandelen in het bos, gezellig met zijn drieën. Binnen deze maand is het zover, ik heb daar alleen wat hulp bij nodig…

Dikke knuffel

Niek

8 Comments