Inspiratie Spreker Niek van den Adel - Keynote spreker leiderschap, klantgerichtheid, verandering, zorg

“Een inspirerende invulling van onze Webinar” ! – ING 2020

Webinar Inspiratie Spreker (meest geboekt!)

We leven in een bijzondere tijd. Onze gezondheid is niet meer vanzelfsprekend, er heerst onzekerheid en we werken allemaal thuis. Dit, is bij uitstek een tijd waarin we op zoek moeten gaan naar inspiratie en nieuwe vormen van verbinding met elkaar. Organiseer daarom eens in een digitaal evenement! Niek neemt uw organisatie graag mee in een interactieve Webinar over Veerkracht en wendbaarheid. Een inspiratievolle 45 minuten tijdens de lunch of juist om 4 uur met een wijntje erbij, alles kan. Hij deelt zijn verhaal en geeft praktische tips en skills hoe wij mensen omgaan met tegenslag en hoe we wendbaar blijven in deze tijd. Waarom lijkt de één te dansen in het leven en gaat de ander met de pakken neerzitten. Waarom floreren enkele bedrijven nu en gaan ander ten onder? Hoe ontwikkel je nu eigenlijk veerkracht?

Normaal staat hij internationaal zo’n 120 keer per jaar op het podium over deze onderwerpen te praten. Nu is het tijd voor de online versie hiervan. Hij werkt op allen platformen van MS Teams, tot hangouts, tot Zoom tot alle webinar platformen. Met een interactieve prezi, laat hij zien dat webinars ook inspirerend kunnen zijn! Laat jezelf en je medewerkers inspireren en deel deze verhalen met elkaar, zodat je in verbinding blijf staan. Beloon ze voor het harde werk en het innovatieve denken van de afgelopen weken. Referenties van Kramp, ING, Rabobank, Young Colfield en blue media beschikbaar.

Inspiratie spreker

Een dwarslaesie en een syrinx: die twee wens je niemand toe. Maar daar denkt Niek toch anders over. Volgens hem is dit juist de ideale combinatie voor echte bikkels. Zijn idee: zolang er mee te leven valt, moeten we dat vooral doen. En dan ook goed. Dus is hij, acht jaar na zijn ongeluk, getrouwd met zijn ergotherapeute, is hij vader van drie prachtige dochters, heeft hij een fijn energie-arm huis laten bouwen, spreekt hij als inspiratie spreker, internationaal duizenden mensen toe (100+ keynotes per jaar), leert hij mensen dat wellicht de sleutel van geluk in het omarmen van pijn zit en worden zijn blogs 200.000 keer gelezen. Zijn motto: geluk zit niet in je benen. Geluk is een keuze. De volgende thema’s komen aan bod:

 • Omgaan met verandering
 • Veerkracht als sleutel van succes
 • Niet motiveren maar inspireren

Lang zal ze Laesie!

Nieks verhaal live van hemzelf horen in jouw organisatie? Alles mag en alles kan. Dat kan. Neem vooral contact op. Op het puntje van je stoel, verwonderend en een ‘once of a lifetime experience‘. We beloven je dat iedere toehoorder met nieuwe inspiratie weggaat.

Opzoek naar andere spreker onderwerpen?

Naast Inspiratie Spreker staat Niek ook graag op het podium als spreker leiderschap, klantgerichtheid, zorg en verandering. 

Benieuwd naar keynote spreker Niek van den Adel?

Op een dag realiseert Niek zich dat hij een vak heeft gekozen waarbij hij de hele dag met mensen werkt, maar tijdens al zijn opleidingen nooit echt iets over de mens heeft geleerd. Dit besluit hij in te halen. Hij verdiept zich in NLP, psychologie en bezoekt iedere goeroe en alles wat maar met persoonlijk ontwikkeling te maken heeft. Lees hier verder over Niek’s persoonlijke verhaal.

Trailer Niek van den Adel

  Meer weten? Niek boeken? Benieuwd naar de tarieven?  IK BEN ER TROTS OP SAMEN TE WERKEN MET O.A.

  NIEK VAN DEN ADEL

  Keynote spreker /bestsellerauteur

  1261 ZZ Blaricum
  info@niekvandenadel.nl
  www.niekvandenadel.nl
  +31 (0) 85 004 3074

  Leuk! Ik spreek je snel.

  Share On Facebook
  Share On Twitter
  Share On Linkedin
  Contact us