Inspiratie Spreker Niek van den Adel - Keynote spreker leiderschap, klantgerichtheid, verandering, zorg

“Als je kiest om te leven kies je ook voor
de consequenties daarvan.”

Inspiratie Spreker (meest geboekt!)

Nieks verhaal is niet het zoveelste verhaal van iemand die een ongeluk kreeg en het licht zag. Het is een verhaal over liefde, pijn, dood zaad, kracht, een puppy, gastvrijheid, doorzettingsvermogen, humor en succes. Nieks verhaal is er een dat al duizenden mensen van inspiratie heeft voorzien – en dat nog vele duizenden anderen hoopt te bereiken.

Op zijn achtentwintigste gaat Niek zwaar onderuit met zijn motor. Het gevolg: een dwarslaesie die hem vanaf zijn borst verlamt. Maar bij hem komt daar nog een zeldzaam extraatje bij: een syrinx, een holte in zijn ruggenmerg die ook zijn resterende lichaamsfuncties voortdurend bedreigt.

Inspiratie spreker

Een dwarslaesie en een syrinx: die twee wens je niemand toe. Maar daar denkt Niek toch anders over. Volgens hem is dit juist de ideale combinatie voor echte bikkels. Zijn idee: zolang er mee te leven valt, moeten we dat vooral doen. En dan ook goed. Dus is hij, acht jaar na zijn ongeluk, getrouwd met zijn ergotherapeute, is hij vader van drie prachtige dochters, heeft hij een fijn energie-arm huis laten bouwen, spreekt hij als inspiratie spreker, internationaal duizenden mensen toe (100+ keynotes per jaar), leert hij mensen dat wellicht de sleutel van geluk in het omarmen van pijn zit en worden zijn blogs 200.000 keer gelezen. Zijn motto: geluk zit niet in je benen. Geluk is een keuze. De volgende thema’s komen aan bod:

  • Omgaan met verandering
  • Veerkracht als sleutel van succes
  • Niet motiveren maar inspireren

Lang zal ze Laesie!

Nieks verhaal live van hemzelf horen in jouw organisatie? Zit je in een reorganisatie, neemt de werkdruk toe, onzeker over de toekomst, of juist een feestje te vieren? Alles mag en alles kan. Dat kan. Neem vooral contact op. Op het puntje van je stoel, verwonderend en een ‘once of a lifetime experience‘. We beloven je dat iedere toehoorder met nieuwe inspiratie weggaat.

Opzoek naar andere spreker onderwerpen?

Naast Inspiratie Spreker staat Niek ook graag op het podium als spreker leiderschap, klantgerichtheid, zorg en verandering. 

Benieuwd naar keynote spreker Niek van den Adel?

Op een dag realiseert Niek zich dat hij een vak heeft gekozen waarbij hij de hele dag met mensen werkt, maar tijdens al zijn opleidingen nooit echt iets over de mens heeft geleerd. Dit besluit hij in te halen. Hij verdiept zich in NLP, psychologie en bezoekt iedere goeroe en alles wat maar met persoonlijk ontwikkeling te maken heeft. Lees hier verder over Niek’s persoonlijke verhaal.

Trailer Niek van den Adel

IK BEN ER TROTS OP SAMEN TE WERKEN MET O.A.

NIEK VAN DEN ADEL

Keynote spreker /bestsellerauteur

1261 ZZ Blaricum
info@niekvandenadel.nl
www.niekvandenadel.nl
+31 (0) 85 004 3074

Leuk! Ik spreek je snel.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us