Skip to main content
spreker webinar veerkracht niek van den adel

Niek is spreker
webinar

Niek weet als spreker niet alleen op een podium te raken en activeren. Dit kan hij ook via jouw beeldscherm! Zijn presentaties en webinars zijn een mix van humor, inspiratie en motivati. Met een interactieve prezi, laat hij zien dat webinars ook inspirerend kunnen zijn

cirkel

Webinar spreker
Wat kun je verwachten

Een inspiratievolle 45 minuten tijdens de lunch of juist om 16.00 uur met een wijntje erbij, alles kan. Denk aan een evenement, een workshop, een masterclass… Niek deelt zijn verhaal en geeft praktische tips en skills hoe wij mensen omgaan met tegenslag en hoe we wendbaar blijven in deze tijd.

Een webinar van spreker Niek:

 • Zorgt voor tijd en geld besparing: want online!
 • Kent geen problemen met tijdzones en afstanden
 • Kan worden opgenomen om te delen of later (nogmaals) te bekijken
 • Kent een rijke vorm van content: interactie met multimedia
 • Zijn te volgen op het platform naar wens: Teams, Zoom etc.
spreker zorg niek van den adel
cirkel

Als spreker bekend van en bij

Je zou het haast niet verwachten, maar Niek staat graag in de schijnwerpers. Wel alleen om zijn inspirerende verhaal en boodschap met de wereld te delen. Dit heeft hij als spreker met veel trots gedaan bij grote instanties zoals ABN AMRO, Albert Heijn, Douwe Egberts, Heineken en Unilever. Tevens is Niek vaak als gast gevraagd op tv bij RTL Late Night, BNN, NPO1, op YouTube en in podcasts.

Laat je inspirerenReviews over Niek

Een webinar?
Zitten we daar nog op te wachten? Ja!

Toen tante Corrie om de hoek kwam kijken werd Nieks agenda in één compleet leeg geveegd. Voor de pandemie stond Niek internationaal zo’n 120 keer per jaar op het podium om als spreker over onderwerpen zoals veerkracht, leiderschap, onderwijs en zorg te praten. Het thuiswerken was een moeilijke tijd omdat men juist erg zocht naar verbinding met elkaar. Webinars (online senimars) bestonden al, maar werden eigenlijk maar weinig ingezet. In deze periode stapte Niek als spreker met succes in de wereld van webinars en online content creatie. En mocht voor een aantal grote bedrijven zoals ING, Rabobank, Kramp, Young Colfield en Blue media online mensen inspireren door middel van interactieve webinars.

Maar ook anno 2022, waar we weer teruggingen naar het ‘normale leven’ en alles weer openging, zijn webinars een blijvertje. Workshops en trainingen worden op deze manier allesbehalve saai en werken juist extra motiverend. Ook kan worden gezien als een mooi cadeautje of leuke vrijmibo voor je collega’s of klanten, gun ze na/in deze onzekere en moeilijke tijd eens een inspirerende talk van spreker Niek. We beloven je dat ze naderhand hun laptop, tablet of mobiele telefoon weer wegleggen met een rugzak vol handige tips en het zou zomaar kunnen dat ze er de volgende dag mee aan de slag gaan…

cirkel
spreker veerkracht niek van den adel rolstoel crash quote

Veerkracht komt uit jezelf, ik geef je alleen een zetje.

Webinar Zet de patiënt op 2

In mei 2021 verzorgde Niek, als spreker zorg, samen met Arjen Banach twee webinars voor zorgmedewerkers en voor leidinggevenden en HR-medewerkers. Deze inspirerende webinars met als titel ‘Zet de patiënt op 2’ (naar het gelijknamige boek) werd bijgewoond door ruim 700 zorgmedewerkers en was in opdracht van PGGM&CO en IZZ, dé ledenclub voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn.

In dit praktische webinar van dik een uur, leerden deze zorgmedewerkers zichzelf vaker op één te zetten en kregen ze vragen toegeworpen als: hoe bepaalt je werk je energie? Wat kun jij doen om die energie te vergoten? Hoe weet je medewerkers te boeien en binden en wat kunnen we daarin leren van andere organisaties, in de zorg maar ook daarbuiten? Tevens krijgen zij praktische handvatten aangereikt waarmee ze direct aan de slag konden. Een zeer geslaagde webinar waar intern nog lang over nagepraat werd.

Bekijk webinar

Webinar Versterk de mentale veerkracht van stomadragers

Dinsdag 29 maart 2022 was Niek als spreker te gast in het online programma Sterk met Stoma. Het krijgen van een stoma krijgen is een hele verandering. Het leven ziet er ineens heel anders uit, de patiënt zal zich moeten aanpassen en daar is een hele sterke mindset voor nodig. Dit programma, ontwikkeld door Stoma Vereniging en Coloplast, moet daarvoor zorgen en als stomaverpleegkundigen ben je een onmisbare schakel in de communicatie naar patiënten.

Tijdens dit webinar sprak ervaringsdeskundige Niek over het belang van veerkracht en hoe het programma patiënten hen, vanuit 5 thema’s, leert om veerkrachtiger te worden en hoe zij daarmee de kwaliteit van leven kunnen verbeteren.

2500

op het podium

30.000

volgers op LinkedIn

61.000

verkochte boeken

5/5

sterren op Google

Alles mag en alles kan op het gebied van webinars
Waar boek jij Niek als spreker voor?

Webinars kunnen ingezet worden voor verschillende doelen, zoals trainingen of je collega’s een motivatie boost geven, en voor diverse onderwerpen, zoals klantgerichtheid, leiderschap, veerkracht, onderwijs en zorg. Zo kon de webinar ‘Zet de patiënt op 2’ voor leidinggevenden en HR in lezing- of workshopvorm worden verzorgd. Bij een lezing wordt er gericht op het ‘inspireren’, bij een workshop komt daar ‘activeren’ bij en actief aan de slag gaan met de kennis.

Niek adviseert als spreker al meer dan 15 jaar het Nederlandse (en internationale) zakenleven bij allerlei leiderschapsvraagstukken en op het gebied van verandermanagement. Dit hoeft dus niet alleen als spreker op een podium. Het kan ook in online vorm in webinars, trainingen en workshops. Alles mag en alles kan. Boek Niek als digitale spreker. We beloven je dat iedere toehoorder met nieuwe inspiratie (online) vertrekt.

Niek als spreker aanvragen

Als spreker inspireert Niek je ook graag over de volgende onderwerpen

Naast webinar spreker staat Niek tevens graag op het podium als spreker veerkracht, spreker zorg, spreker inspiratie, klantgerichtheid en leiderschap.

Mr. Featherforce?
Niek? Wie?

In 2010 verandert het leven van Niek in een hel (en zelfs dat is nog zacht uitgedrukt). Op 16 juli gaat hij onderuit met de motor en loopt een hoge dwarslaesie op met een zeer pijnlijk extraatje, een buisvorming in het ruggenmerg (syringomyelie). Die de 10% van zijn lichaam die het nog doet, constant bedreigt. Toch viert hij elk jaar ‘Lang zal ze leasie’, want die dwarslaesie heeft ook voor een positieve verandering in zijn leven gezorgd. Hij ontmoette de liefde van zijn leven, kreeg 3 prachtige dochters en (her)vond zingeving in het helpen van anderen.

Niek zielig? Nee hoor! Met onstopbare energie weet Niek zijn leed om te zetten naar iets anders: veerkracht. Mr. Featherforce was (her/ge)boren! De hevige pijnen in de ochtend en die 37 pillen per dag zijn er nog steeds, maar hij weet een heftige gebeurtenis te transformeren naar liefde, moed, doorzettingsvermogen, humor en succes. Niek helpt en inspireert als spreker al meer dan 10 jaar veel verschillende doelgroepen met o.a. klantgerichtheid, leiderschap en omgaan met verandering.

Meer over spreker Niek

Anderen over spreker Niek | Mr. Featherforce

Als spreker veerkracht heeft Niek al voor diverse bedrijven inspirerende talks gehouden en op grote evenementen gestaan. Zijn opdrachtgevers delen maar al te graag hun ervaringen met dit podiumbeest.

MEER REVIEWS BEKIJKEN

Samenwerkingen met Spreker Niek

Niek is, ondanks zijn rolstoel, zeker niet iemand die graag stil zit. Niek is naast spreker, auteur van diverse bestsellers, oprichter en mede-eigenaar van Speakerclub en Team Heartbeats en partner bij Ongehinderd Gastvrij en Growing Stories.

Inspiratie voor meer veerkracht

Het delen van zijn verhaal doet hij niet alleen als spreker. Duik in Nieks wereld van komische en ontroerende blogs, inspirerende podcasts en verhalende video’s. En volg je hem al op LinkedIn of Instagram?

Volg Niek

Dagelijks je feed vullen met een flinke dosis inspiratie? Volg Niek dan via LinkedIn. Meer dan 25.000+ volgers gingen je al voor.

Liever je portie inspiratie ontvangen in je mailbox?

Een samenvatting van alle nieuwe content door Niek himself gecreëerd, ontvang je elke maand in jouw mailbox. Handig toch?!

  Niet verplicht, wij vinden het wel leuk om te weten!

  Niek volgen als spreker

  Spreker • Veerkracht • Klantgerichtheid • Zorg • Onderwijs • Inspirerend • Motiverend • Spreker • Keynote • Crash • Lang zal ze laesie •  

  Spreker • Veerkracht • Klantgerichtheid • Zorg • Onderwijs • Inspirerend • Motiverend • Spreker • Keynote • Crash • Lang zal ze laesie •