Spreker Zorg Niek van den Adel - Keynote spreker leiderschap, klantgerichtheid, verandering, inspiratie, zorg

“Geluk zit niet in je benen.”
-Niek van den Adel 2010, spreker zorg

Spreker Zorg

Als er één concept is waar Niek zich compleet in thuis voelt, dan is het wel als Spreker Zorg

Niemand is in de zorg gaan werken voor de regels en de protocollen. In de gezondheidszorg werken mensen die iets willen betekenen voor anderen, juist daar ligt dan ook de mogelijke winst. Het klinkt eigenlijk heel logisch, toch? Niek werkt altijd vanuit de driehoek patiënt-behandelaar-familie, waarin die drie in evenwicht moeten zijn. Maar hoe krijg je nu een driehoek in evenwicht? Hoe krijgen wij het nou samen voor elkaar dat ondanks alle veranderingen iedereen blijft genieten van de uitstekende gezondheidszorg die wij in Nederland hebben? Hoe krijgen we weer die leuke sfeer terug op de afdeling en zorgen wij ervoor dat patiënten blijven kiezen voor jouw zorginstelling? Hoe betrekken we de omgeving en de familie bij het zorgproces?

EEN GEZONDE AFDELING HERKEN JE ALTIJD AAN DE ZELF GEBAKKEN TAART OP DE VERJAARDAGEN, VOOR DE MEDEWERKER… ÉN DE PATIËNT

Niek combineert altijd zijn achtergrond in gastvrije zorg met positieve Gezondheid (Institute of Positive Health): Gezondheid als het vermogen om je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven.

Niek combineert zijn persoonlijke ervaringen dan ook graag met positieve gezondheid. Kun je de uitwerking van deze definitie gebruiken om anders in gesprek te gaan? Wat vergt dat van de patiënt en de zorgverlener? Meer weten over Positieve Gezondheid, verteld door een man die alles weet van de combinatie gezondheid en positiviteit? Opzoek naar mij als Spreker Zorg? Neem dan vooral contact op!

Opzoek naar andere spreker onderwerpen?

Naast spreker zorg staat Niek ook graag op het podium als spreker leiderschap klantgerichtheid, inspiratie en verandering.

Benieuwd naar keynote spreker Niek van den Adel?

Op een dag realiseert Niek zich dat hij een vak heeft gekozen waarbij hij de hele dag met mensen werkt, maar tijdens al zijn opleidingen nooit echt iets over de mens heeft geleerd. Dit besluit hij in te halen. Hij verdiept zich in NLP, psychologie en bezoekt iedere goeroe en alles wat maar met persoonlijk ontwikkeling te maken heeft. Lees hier verder over Niek’s persoonlijke verhaal.

NIEK VAN DEN ADEL

Keynote spreker /bestsellerauteur

1261 ZZ Blaricum
info@niekvandenadel.nl
www.niekvandenadel.nl
+31 (0) 85 0043 074

Leuk! Ik spreek je snel.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us