Spreker Webinar:
Niek als spreker op jouw webinar?

Check hier waarom

Webinar Inspiratie Spreker

We leven in een bijzondere tijd. Onze gezondheid is niet meer vanzelfsprekend, er heerst onzekerheid en we werken allemaal thuis. Dit, is bij uitstek een tijd waarin we op zoek moeten gaan naar inspiratie en nieuwe vormen van verbinding met elkaar. Organiseer daarom eens een digitaal evenement! Niek neemt, als motiverend webinar spreker, jouw organisatie graag mee in een interactieve webinar over veerkracht en wendbaarheid.

45 minuten webinar met Niek als spreker

Een inspiratievolle 45 minuten tijdens de lunch of juist om 16.00 uur met een wijntje erbij, alles kan. Hij deelt zijn verhaal en geeft praktische tips en skills hoe wij mensen omgaan met tegenslag en hoe we wendbaar blijven in deze tijd. Waarom lijkt de één te dansen in het leven en gaat de ander bij de pakken neerzitten? Waarom floreren enkele bedrijven nu en gaan anderen ten onder? Hoe ontwikkel je nu eigenlijk veerkracht?

Deze bedrijven gingen je voor en vroegen Niek als (webinar) spreker

Online spreker op webinars

Normaal staat Niek internationaal zo’n 120 keer per jaar op het podium om als spreker over deze onderwerpen te praten. Nu is het tijd voor de online versie hiervan: de webinars.

Hij weet je zowel op een podium als via een beeldscherm te raken en te activeren. Zijn presentaties en webinars zijn een mix van humor, inspiratie en motivatie. Je kunt zijn webinars volgen op alle soorten platformen: Microsoft Teams, hangouts, Zoom etc. Met een interactieve prezi, laat hij zien dat webinars ook inspirerend kunnen zijn!

Laat jezelf en je medewerkers inspireren en deel deze verhalen met elkaar, zodat je in verbinding blijft staan. Beloon ze voor het harde werk en het innovatieve denken van de afgelopen periode.

Wie boekt een spreker op een webinar?

Niek is veelvuldig geboekt als spreker op een webinar. Deze bedrijven gingen je onder andere voor: ING, Rabobank, Kramp, Young Colfield en Blue media. Benieuwd daarnaar? Niek stuurt graag een aantal voorbeelden naar je op.

Omgaan met verandering

Veerkracht als sleutel van succes

Niet motiveren maar inspireren

  Meer weten? Niek boeken? Benieuwd naar de tarieven?  spreker webinar niek van den adel inspiratie

  Spreker webinar Niek van den Adel stelt zich voor

  Op zoek naar een inspirerend spreker, maar over andere thema’s?

  Naast webinar spreker staat Niek ook graag op het podium als spreker leiderschap, klantgerichtheid, inspiratie, verandering en zorg.

  Benieuwd naar Keynote spreker Niek van den Adel?

  Op een dag realiseert Niek zich dat hij een vak heeft gekozen waarbij hij de hele dag met mensen werkt, maar tijdens al zijn opleidingen nooit echt iets over de mens heeft geleerd. Dit besluit hij in te halen. Hij verdiept zich in NLP en psychologie, en bezoekt iedere goeroe en alles wat maar met persoonlijk ontwikkeling te maken heeft. Lees hier alles over Nieks persoonlijke verhaal.

  NIEK VAN DEN ADEL

  Keynote spreker /bestsellerauteur

  1261 ZZ Blaricum
  info@niekvandenadel.nl
  www.niekvandenadel.nl
  +31 (0) 85 004 3074

  Leuk! Ik spreek je snel.

  Share On Facebook
  Share On Twitter
  Share On Linkedin
  Contact us