Inspiratie Spreker Niek van den Adel - Keynote spreker leiderschap, klantgerichtheid, verandering, zorg

“De beste investering is in jezelf.”

Spreker Kosten: Welke investering doet u?

Vooraf helder zijn over tarieven, daar houden wij van. Het verschil tussen kosten en een investering is dat een investering waarde oplevert, per direct of op een langere termijn. Niek gaat graag dat gesprek met u aan, welke waarde kan hij toevoegen aan uw evenement? De keynote van Niek is pas geslaagd als hij uw toehoorders weet te raken en als er nog maanden over na wordt gepraat. Gezien alle recensies van de 100+ optredens per jaar, komt dat zeker goed. Alle onderstaande prijzen zijn inclusief (telefonische) voorbereidingen, reiskosten en reistijd. Niek is  altijd bereid om mee te werken aan publicaties, vlogs of blogs of om mee te denken met uw evenement.

De investering

NIEUW! Webinar over veerkracht en wendbaarheid (45 – 90 minuten) inclusief voorbereiding, Webinar omgeving (Webinargeek) en telefonisch vooroverleg. Neem contact met ons op voor meer informatie.

€ 2750,-

Voor zorg en onderwijs presentaties geldt een aangepast tarief (45 – 90 minuten) inclusief voorbereiding, reiskosten, reistijd en telefonisch vooroverleg. Neem contact met ons op voor meer informatie.

€ 2750,- (vanaf)

Presentaties (45 – 90 minuten) inclusief voorbereiding, reiskosten, reistijd en telefonisch vooroverleg

€ 3250,-

Presentatie + Workshop van één dagdeel inclusief voorbereiding, reiskosten, reistijd en telefonisch vooroverleg

€ 3.950,-

Optioneel: Voorbespreking op locatie inclusief reiskosten

€ 650,-

Bovenstaande kosten zijn exclusief 21% BTW. Wilt u Niek inzetten als spreker voor een lezing tijdens uw evenement of bijeenkomst, neem dan contact op met zijn kantoor. Zij informeren u graag over de mogelijkheden.

Lang zal ze Laesie!

Nieks verhaal live van hemzelf horen in jouw organisatie? Zit je in een reorganisatie, neemt de werkdruk toe, onzeker over de toekomst, of juist een feestje te vieren? Alles mag en alles kan. Dat kan. Neem vooral contact op. Op het puntje van je stoel, verwonderend en een ‘once of a lifetime experience‘. We beloven je dat iedere toehoorder met nieuwe inspiratie weggaat.

Benieuwd naar Niek’s spreker onderwerpen?

Niek staat graag op het podium als spreker leiderschap, klantgerichtheid, inspiratie, zorg en verandering. 

Benieuwd naar keynote spreker Niek van den Adel?

Op een dag realiseert Niek zich dat hij een vak heeft gekozen waarbij hij de hele dag met mensen werkt, maar tijdens al zijn opleidingen nooit echt iets over de mens heeft geleerd. Dit besluit hij in te halen. Hij verdiept zich in NLP, psychologie en bezoekt iedere goeroe en alles wat maar met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. Lees hier verder over Niek’s persoonlijke verhaal.

  Meer weten? Niek boeken? Benieuwd naar de tarieven?  IK BEN ER TROTS OP SAMEN TE WERKEN MET O.A.

  NIEK VAN DEN ADEL

  Keynote spreker /bestsellerauteur

  1261 ZZ Blaricum
  info@niekvandenadel.nl
  www.niekvandenadel.nl
  +31 (0)85 004 3074

  Leuk! Ik spreek je snel.

  Share On Facebook
  Share On Twitter
  Share On Linkedin
  Contact us