Skip to main content

Niek is nr. #1
spreker veerkracht

De naam Mr. Featherforce staat echt op Nieks lijf geschreven. Als je zo’n life changing event kan ombuigen naar iets sterks, stel je dan voor hoe dit zich uit op het podium als spreker veerkracht.

Wil jij

 • Een inspirerend autobiografisch verhaal met een lach en een traan;
 • Omgaan met verandering;
 • Handvaten die je morgen direct kan toepassen;
 • Een rugzak vol energie en direct toepasbare tips om zelf veerkracht te ontwikkelen.

1.900

op het podium

27.000

volgers op LinkedIn

55.000

verkochte boeken

5/5

sterren op Google

  Meer weten? We nemen graag contact met je op.

  Laat je gegevens achter en Jenine neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.
  We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Schrijf je je in voor onze nieuwsbrief? Dan gebruiken we hiervoor je e-mailadres en naam. Lees onze privacyverklaring.


  cirkel

  Spreker veerkracht
  Wat kun je verwachten

  Zijn unieke ervaring en onvermoeibare doorzettingsvermogen over het omgaan met veranderingen maakt hem een waardevolle, gedreven spreker over veerkracht. Je kunt het namelijk deels leren. Niek weet zijn autobiografische verhaal ijzersterk over te brengen op jouw collega’s of het publiek op jouw evenement.

  5 succesfactoren bij veerkracht

  Als spreker veerkracht deelt Niek graag zijn 5 succesfactoren, zodat jij er morgen direct mee aan de slag kan. Veranderingen, stress of tegenslagen kunnen ons uit evenwicht brengen en het maakt daarin niet uit of dat op je werk of thuis gebeurt. Een koffiezetapparaat wordt verplaatst, je partner heeft, zonder overleg, vrienden thuis uitgenodigd, je trouwe viervoeter heeft (ook zonder overleg) in huis gepoept. Veerkracht is het meebewegen met verandering. Het is een spier die je kan trainen en Niek leert je hoe.

  spreker zorg niek van den adel
  cirkel

  Anderen over spreker Niek | Mr. Featherforce

  Als spreker veerkracht heeft Niek al voor diverse bedrijven inspirerende talks gehouden en op grote evenementen gestaan. Zijn opdrachtgevers delen maar al te graag hun ervaringen met dit podiumbeest.

  MEER REVIEWS BEKIJKEN

  Als spreker bekend van en bij

  Je zou het haast niet verwachten, maar Niek staat graag in de schijnwerpers. Wel alleen om zijn inspirerende verhaal en boodschap met de wereld te delen. Dit heeft hij als spreker met veel trots gedaan bij grote instanties zoals ABN AMRO, Albert Heijn, Douwe Egberts, Heineken en Unilever. Tevens is Niek vaak als gast gevraagd op tv bij RTL Late Night, BNN, NPO1, op YouTube en in podcasts.

  Laat je inspirerenReviews over Niek
  spreker veerkracht niek van den adel rolstoel crash quote

  Veerkracht komt uit jezelf, ik geef je alleen een zetje

  Sterk genoeg om te dansen door het leven
  Dat is veerkracht!

  Accepteer wat je niet kan veranderen, verander wat je niet kan accepteren. Het zorgt ervoor dat jij eigenaar blijft van je eigen toekomst. ‘Zolang ik ademhaal, kan ik elk probleem aan in mijn leven.’ Dat is wat Niek jou het allermeeste gunt. Jij bent sterk genoeg om te dansen door het leven. Wat er ook gebeurt, je kunt linksaf of rechtsaf gaan: jij blijft in je volste vermogen. Dat is veerkracht!

  Stel je voor: Alle verandering omarm je, omdat je weet dat het je plezier oplevert. Elke tegenslag verander je in een kans, weerstand ken je niet meer, want je snapt dat niet het bedrijf waar je werkzaam bent de verandering is die jouw geluk bepaalt. Nee, dat ben je echt zelf!

  Mr. Featherforce?
  Niek? Wie?

  In 2010 verandert het leven van Niek in een hel (en zelfs dat is nog zacht uitgedrukt). Op 16 juli gaat hij onderuit met de motor en loopt een hoge dwarslaesie op met een zeer pijnlijk extraatje, een buisvorming in het ruggenmerg (syringomyelie). Die de 10% van zijn lichaam die het nog doet, constant bedreigt. Toch viert hij elk jaar ‘Lang zal ze leasie’, want die dwarslaesie heeft ook voor een positieve verandering in zijn leven gezorgd. Hij ontmoette de liefde van zijn leven, kreeg 3 prachtige dochters en (her)vond zingeving in het helpen van anderen.

  Niek zielig? Nee hoor! Met onstopbare energie weet Niek zijn leed om te zetten naar iets anders: veerkracht. Mr. Featherforce was (her/ge)boren! De hevige pijnen in de ochtend en die 37 pillen per dag zijn er nog steeds, maar hij weet een heftige gebeurtenis te transformeren naar liefde, moed, doorzettingsvermogen, humor en succes. Niek helpt en inspireert als spreker al meer dan 10 jaar veel verschillende doelgroepen met o.a. klantgerichtheid, leiderschap en omgaan met verandering.

  Meer over spreker Niek