“Van manager naar inspirerend leider”

Spreker inspirerend leiderschap

Wat is een ‘inspirerend leider’? Is die er alleen om medewerkers gelukkig te maken? Kunnen ze dat niet zelf dan? Niek neemt je organisatie graag mee in dé nieuwe manier van leidinggeven. Minder managers en meer leiders!

De term ‘inspirerend leiderschap’ lijkt erop te duiden dat een leider bedoeld is om de individuele medewerkers te inspireren. Een nobel streven misschien, maar is dat dan de enige toegevoegde waarde van die leider in het grotere geheel? En waarom kunnen medewerkers zichzelf niet inspirereren? Hoe vul je je rol als inspirerend leider goed in?

Niek gaf als hotellier leiding aan verschillende organisaties, van klein tot heel groot. Hij neemt jou en je organisatie graag mee in dé nieuwe manier van leidinggeven. Hoe houd je jezelf en je medewerkers bij je missie? Hoe zorg je voor zelfsturende teams, waarbij jij je als inspirator en aanjager gedraagt?  Wat kun je dan beter wel en juist niet doen? Wat werkt voor de nieuwe generatie (generatie Y) dat nog niet toepasbaar was op de vorige (generatie X)? Wat vergt dit allemaal van jou als leider?

Een inspirerend leider kent vooral zichzelf bijzonder goed. Daarna pas zijn medewerkers.

Niek van den Adel adviseert al meer dan 15 jaar het Nederlandse zakenleven bij leiderschapsvraagstukken. Hij begeleidt leiderschapsprogramma’s en coacht topondernemers en bestuurders.

Ook (meer) leren over het nieuwe leiderschap? Neem vooral contact op.

IK BEN ER TROTS OP SAMEN TE WERKEN MET O.A.

NIEK VAN DEN ADEL

Keynote spreker /bestsellerauteur

1261 ZZ Blaricum
info@niekvandenadel.nl
www.niekvandenadel.nl
+31 (0) 624 93 42 38

Leuk! Ik spreek je snel.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us