“Als je kiest om te leven kies je ook voor
de consequenties daarvan.”

Spreker inspiratie (meest geboekt!)

Wat valt er te leren van een pijnlijk gelukkig leven? Nieks verhaal is niet het zoveelste verhaal van iemand die een ongeluk kreeg en het licht zag. Het is een verhaal over liefde, pijn, dood zaad, kracht, een puppy, gastvrijheid, doorzettingsvermogen, humor en succes. Nieks verhaal is er een dat al duizenden mensen van inspiratie heeft voorzien – en dat nog vele duizenden anderen hoopt te bereiken.

Op zijn achtentwintigste gaat Niek zwaar onderuit met zijn motor. Het gevolg: een dwarslaesie die hem vanaf zijn borst verlamt. Maar bij hem komt daar nog een zeldzaam extraatje bij: een syrinx, een holte in zijn ruggenmerg die ook zijn resterende lichaamsfuncties voortdurend bedreigt.

Een dwarslaesie en een syrinx: die twee wens je niemand toe. Maar daar denkt Niek toch anders over. Volgens hem is dit juist de ideale combinatie voor echte bikkels. Zijn idee: zolang er mee te leven valt, moeten we dat vooral doen. En dan ook goed. Dus is hij, acht jaar na zijn ongeluk, getrouwd met zijn ergotherapeute, is hij vader van drie prachtige dochters, heeft hij een fijn energie-arm huis laten bouwen, spreekt hij als coach en motivator internationaal duizenden mensen toe, leert hij mensen dat wellicht de sleutel van geluk in het omarmen van pijn zit en worden zijn blogs 200.000 keer gelezen. Zijn motto: geluk zit niet in je benen. Geluk is een keuze. De volgende thema’s komen aan bod:

  • Omgaan met verandering
  • Veerkracht als sleutel van succes
  • Niet motiveren maar inspireren
  • Sexy groen (die houden we nog even geheim)

Lang zal ze Laesie!

Nieks verhaal live van hemzelf horen in jouw organisatie? Zit u in een reorganisatie, neemt de werkdruk toe, onzeker over de toekomst, of juist een feestje te vieren? Alles mag en alles kan. Dat kan. Neem vooral contact op. Op het puntje van je stoel, verwonderend en een ‘once of a lifetime experience‘.We beloven je dat iedere toehoorder met nieuwe inspiratie weggaat.

IK BEN ER TROTS OP SAMEN TE WERKEN MET O.A.

NIEK VAN DEN ADEL

Keynote spreker /bestsellerauteur

1261 ZZ Blaricum
info@niekvandenadel.nl
www.niekvandenadel.nl
+31 (0) 624 93 42 38

Leuk! Ik spreek je snel.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us