IMG_7175Niek als spreker op uw evenement?

Als veelgevraagd Keynote spreker zit zijn agenda wekelijks vol met symposia, congressen, beurzen en teambijeenkomsten. In binnen en buitenland, van 30 personen tot 1000+. Als Rock & Roller, verteld hij gepassioneerd over zijn belevenissen, altijd afgestemd op uw bedrijf. Wat valt er nou te leren als je al, maar dan ook al je zekerheden ineens verliest in je leven? Wat valt er te leren als je elke dag 40 pillen tegen de pijn moet slikken? Nooit meer bij de bovenste plank kunnen of nooit meer meisjes staand kan zoenen?

Zoekt u een inspirerende spreker, waarvan er maanden later nog over gesproken wordt? Een energizer? Een spiegel of juist een confronterende recalcitrante kijk op onze maatschappij? Zijn presentaties zijn te boeken vanaf 30 – 60 minuten, maar ook uit te breiden met workshops waarin wij gaan life-facebooken en bliepmiepen, net wat past bij uw organisatie.

Alles kan, neem gerust contact met ons op.

Over bliepmiepen, over eigen regie, over het uitlenen van zijn zelfstandigheid. Over als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Over relativeren, over dat geluk een keuze is. Over zijn diepste angsten, over overwinnen en accepteren. Over schaamte over, over wat wij kunnen leren van Joep, zijn hulphond en over zoveel meer.

Neem af en toe een schepje inspiratie en lees één van zijn bevlogen columns. Van de dag van het ongeluk tot het nu.

Niek weet als geen ander gastvrijheid onder woorden te brengen, met humor en pakkende voorbeelden waarbij herkenbaarheid de hoofdrol speelt!

-Coloplast, Amersfoort-