Inspirerende spreker

IMG_7175Niek als spreker op uw evenement?

Als veelgevraagd Keynote spreker zit zijn agenda wekelijks vol met symposia, congressen, beurzen en teambijeenkomsten. In binnen en buitenland, van 30 personen tot 1000+. Als Rock & Roller, verteld hij gepassioneerd over zijn belevenissen, altijd afgestemd op uw bedrijf. Zoekt u een inspirerende spreker, waarvan er maanden later nog over gesproken wordt? Een energizer? Een spiegel of juist een confronterende recalcitrante kijk op onze maatschappij? Alles kan, neem gerust contact met ons op.

Niek van den Adel werkt als gastvrijheidstrainer, spreker en inspirator.  In 2010 ging Niek onderuit met zijn motor en belandde hij in een rolstoel. Voor zijn trainingen en inspiratiesessies maakt hij vaak gebruik van zijn eigen ervaringen gedurende zijn revalidatieproces.

Over bliepmiepen, over eigen regie, over het uitlenen van zijn zelfstandigheid. Over als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Omgaan met verandering. Over groei, over sex, over durf en over lef! Over relativeren, over dat geluk een keuze is. Over zijn diepste angsten, over overwinnen en accepteren. Over schaamte over, over wat wij kunnen leren van Joep, zijn hulphond en over zoveel meer.

Wij praten er nog steeds over op de werkvloer. Wat een enthousiasme, wat een motivator, wat een energie

-REAAL leven, Alkmaar-

 

Neem af en toe een schepje inspiratie en lees één van zijn bevlogen columns. Van de dag van het ongeluk tot het nu.

Niek weet als geen ander gastvrijheid onder woorden te brengen, met humor en pakkende voorbeelden waarbij herkenbaarheid de hoofdrol speelt!

-Coloplast, Amersfoort-