crashBestsellerauteur van Crash

In 2015 komt dan eindelijk de droom uit. Samen met Peter Smolders publiceert hij het boek ‘Crash’. Een autobiografie met zijn recalcitrante kijk op de werkelijkheid. Bestel hier uw exemplaar.

 

 

logo-goed (1)Voorzitter geluk zit niet in je benen
De stichting ‘Geluk zit niet in je benen’ heeft als doel om mensen met een beperking te helpen aan mobiliteit waar het UWV, WMO, werkgever of vrienden en familie de lasten hiervan niet kunnen dragen.Wij geloven dat mobiliteit voor iedereen de kwaliteit van leven sterk beïnvloedt doordat mensen normaal mee kunnen doen op hun werk, vrienden en familie kunnen bezoeken en andere activiteiten kunnen ondernemen.

 

Bestuurslid Hotellotop
Sinds 2014 is Niek gevraagd als bestuurslid van het netwerkplatform van Hotelschool alumni. HotelloTOP is dé netwerkorganisatie voor studenten enalumni van de Hoge (Inter)nationale Hotel Management scholen. Wat Hotello’s namelijk onderscheidt, en waar de buitenwereld hen steeds aan herkent en om erkent, zijn de kernwaarden: gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus met een grote werklust.

 

10155762_758153344224985_4418631023395853300_nBestuurslid Handbikebattle
De derde bestuursfunctie betreft de pijnlijkste, omdat hij elk jaar zelf ook meeklimt. De HandbikeBattle is een sportieve handbikewedstrijd in Oostenrijk tussen handbiketeams van revalidatiecentra. Strijdtoneel is de klim richting de Kaunertaler gletscher in Tirol, Oostenrijk. Een waardige uitdaging voor handbikers van alle niveau’s. Voor sommigen een pure wedstrijd voor anderen de sportieve uitdaging van het jaar!

 

boek-logoCollumnist en schrijver
Niek is een veelgevraagd collumnist. Zijn maandelijkse columns zijn te vinden op de website van zorgkaart nederland en diverse tijdschriften en uiteraard op zijn eigen site. Samen met tekstschrijvers zal ook dit jaar het boek: Geluk zit niet in je benen verschijnen