Dagvoorzitter

IMG_0641Luisteren doe je met je? ………..Oren? Fout! Meer dan 80% van onze communicatie is non-verbaal toch? Waarom luister je dan niet met je ogen, dan hoor je toch veel meer? Noem het gedragsdeskundige, noem het een enorme interesse in de mens en zijn/haar beweeg redeneren. Niek stuurt bevraagd en kan zelfs uw sprekers coachen op het gebied van public speaking, zodat uw evenement een grandioos succes word!

Dagvoorzitter

Het woord zegt het al ‘zitter’, wie kan je dan beter inhuren dan iemand die vooral heel erg goed is in zitten? Niek, leid op eigen humoristishe wijze uw dag door. Voor u het weet is het 5 uur en tijd voor de borrel.

Moderator

Het begleiden van groepen, discussies en andere vormen is een vak appart. Niek heeft gespecialiseerd veelal door het gebruik van NLP om meer uit mensen te halen. Hij weet als geen ander de juiste toon te raken, waardoor er niet alleen slap gepraat word, maar de kern van de uitdaging kan worden besproken. Hierbij kan hij ook adviseren over de te gebruiken werkvormen.

Er is een verscheidenheid aan thema’s waaruit Niek kan putten;

Neem af en toe een schepje inspiratie en lees één van zijn bevlogen columns. Van de dag van het ongeluk tot het nu.

Niek weet als geen ander gastvrijheid onder woorden te brengen, met humor en pakkende voorbeelden waarbij herkenbaarheid de hoofdrol speelt!

-Coloplast, Amersfoort-